top of page

Recensie Anita

IMG_20210328_111847.jpg

Personal Training recensie

"Ik heb drie jaar lang de groepslessen Body attack en body pump gevolgd. Trouw zeker drie x per week deze lessen gevolgd.

Mijn hele leven heb ik veel gesport en ik dacht dat ik erg goed bezig was.

 

Nu ik ouder word merk ik echter dat mijn vetpercentage oploopt. Maakt niet uit hoeveel ik sport en welk dieet ik volg. Met name verzamelen de vetcellen zich op mijn benen. Het gevolg was dat mijn benen en dan met name mijn onderbenen steeds dikker werden.

 

Via mijn sportmaatjes, die inmiddels al bij Move Optimal sporten, ben ik in gesprek gegaan met Rafid. Hij heeft mijn verhaal aangehoord en mij voorzien van een voedingsplan en een trainingsschema. Het trainingsschema is voornamelijk gebaseerd op krachttraining en het voedingsschema zoveel mogelijk koolhydraatarm.

 

Inmiddels ben ik drie maanden gericht aan het trainen en het verschil is al duidelijk zichtbaar. Ik ontwikkel meer spieren en mijn vetmassa wordt aanzienlijk minder. Op dit moment lift ik meer gewicht dan dat ik ooit had gedacht te kunnen liften. Ik voel me fitter, energieker en mijn lichaam (en zeker ook mijn benen) ziet (zien) er strakker uit.

 

Ik train voornamelijk onder begeleiding van Rafid. De begeleiding van Rafid vind ik prettig. Hij stimuleert, complimenteert, is deskundig en een prettig mens om mee samen te werken.

 

Wil je gericht met je lijf bezig zijn, afvallen, spiermassa kweken en investeren in je gezondheid? Dan raad ik je 100% Move Optimal aan".

 

………. GO FOR IT  ………..

- Anita -

bottom of page