top of page

Recensie Bart

105336382_668945920629352_58238329441815

Online coaching recensie

"Vlak voordat de maatregelingen van de overheid getroffen werden om het coronavirus te bestrijden, had ik een abonnement afgesloten bij de sportschool. Achteraf was ik een beetje naïef en dacht dat het allemaal wel mee zou vallen. Ik heb dus niet echt lang gebruik kunnen maken van mijn fitnessabonnement. Om toch iets aan mijn gezondheid te doen, heb ik contact gezocht met Move Optimal. Ik zag de coronasituatie als de ideale mogelijkheid om een strikt dieet te volgen, omdat ik nu zeeën van tijd over had. Voordat ik begon met het dieet, die Rafid voor me op maat heeft gemaakt, voelde ik me vaak moe en futloos, waardoor ik altijd een powernap in de middag nodig had.

Voordat ik bij Move Optimal terecht kwam, was ik al aardig wat kilo's afgevallen, maar vroeg ik me af of dit wel op een verantwoorde manier ging. Vandaar dat ik bij Move Optimal aan de bel heb getrokken. Ik wilde graag op een gezonde manier afvallen in plaats van alleen minder te eten wat ik voorheen deed.

Door het coronavirus hebben Rafid en ik helaas niet te kans gehad om fysiek contact te hebben. Ik wist natuurlijk van te voren dat dit niet mogelijk was, maar wilde toch de uitdaging aangaan. Met fysiek contact was de begeleiding hoogstwaarschijnlijk intiemer geweest, wat voor mensen extra motiverend kan werken. Al moet ik bekennen dat de gesprekken die we als alternatief via Skype hebben gehouden, mij ook prima zijn bevallen. Als ik vragen had over mijn voeding of gewichtsverlies die stagneerde, kon ik vrijwel direct terecht bij Movere en konden we binnen 24 uur een gesprek inplannen.

Mijn ervaringen gedurende en na het achtweekse traject zijn zeer positief! Ik voel me een stuk fitter en heb geen powernaps meer nodig in de middag. Doordat ik dit niet meer nodig heb, voel ik me ook een stuk gelukkiger".

Statistieken: 7kg vetmassa kwijt en 3kg spiermassa rijker

Behaald zonder zoogdieren en gevogelte te eten

- Bart -

bottom of page