top of page

Recensie Egbert

eg.jpg

Fitness recensie

In 2017 ben ik gevallen op een boot. Daarbij heb ik mijn patellapees afgescheurd op vakantie in Kroatië. Helaas hebben ze dat niet gelijk geconstateerd in het ziekenhuis en hebben ze mij 5 weken laten strompelen met veel pijn voordat ik bij een orthopeed terecht kon. Toen de orthopeed de uitslag van een MRI-scan had, vertelde hij mij dat ik reconstructie van mijn moest hebben.

De orthopeed heeft tijdens een operatie twee hamstringpezen van mij gebruikt om mijn knieschijf weer op zijn plek te krijgen. Hierop volgde een traject van een jaar om te revalideren.

Na mijn revalidatie ben ik blijven trainen op de sportschool waar ik ook fysiotherapie had gevolgd. Het is voor mij gewoon belang om mijn spieren sterk te houden en eigenlijk ook sterker te maken. Op deze sportschool gaf Martijn op zondagochtend les en dat vond ik altijd gezellig en kon een boel van hem leren. Toen hij me vertelde dat hij zelf een sportschool was begonnen met Rafid (Move Optimal) ben ik vervolgens daar heengegaan.

De begeleiding die ik bij Move Optimal ervaar is zeer deskundig en gebaseerd op mensen te motiveren en verder te helpen.

Move Optimal helpt me om mijn spieren sterker te maken en te zorgen dat ik daarom mobiel blijf. Voordat ik begon kon ik met moeite door mijn knieën zakken met een squat bijvoorbeeld en nu kan ik dat met gewicht. Daarom kan ik zeggen dat ik mij nu mobieler en sterker voel.

Nadat we tijdens het begeleidingstraject bij Move Optimal gefocust hadden op mijn knieklachten, blijf ik me goed voelen.

- Egbert -

bottom of page