top of page

Recensie Naomi

WhatsApp Image 2020-11-02 at 12.01.17.jp

Personal Training recensie

"In januari 2019 is bij mij de spreekwoordelijke knop omgegaan ik wou het anders en het moest anders. Ik heb toen een gesprek met Martijn gehad, die toen nog trainer was bij een sportschool. Hij heeft mij het eerste zetje gegeven om goed van start te kunnen gaan. Dit ging goed, maar toch miste ik handvatten en kennis om vol te kunnen houden.

Toen bekend werd dat Martijn Personal Trainer werd, heb ik gelijk contact op genomen met hem om de mogelijkheden te bespreken. Zo ben ik een PT traject gestart met Martijn in oktober 2019. Dit gaf nieuwe energie, inzichten en handvatten die ik nodig had. 

Ondertussen ben ik 30kg kwijt en werken we er samen aan om mijn einddoel te bereiken (45kg afvallen). Martijn is een trainer die naast kennis van beweging en voeding ook oog heeft voor jou als persoon. 

Martijns trainingen zijn intensief en fijn, hij zorgt ervoor dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Maar altijd wel het optimale uit een training haalt. Daarnaast staat Martijn altijd klaar als je vragen hebt of tips nodig hebt. Wat het maakt dat het heel fijn is om met hem samen te werken".

- Naomi -

bottom of page