top of page

Recensie Paula

335047243_1730994280630286_3173516572306220019_n.jpg

Personal Training recensie

“De laatste vier jaar voordat ik bij Move Optimal begon, waren voor mij zowel fysiek als mentaal erg zwaar.

Op mijn werk kreeg ik teleurstellingen te verwerken en privé waren er verliezen (rouw) wat mij parten speelde. Ik had last van enorme vermoeidheid, mijn lichaam deed overal pijn.

Ik voelde al mijn spieren, pezen en elke vezel. Stukje bij beetje werd bewegen een opgave. De trap oplopen werd een pijnlijke klus. Daarnaast kwam er steeds meer overgewicht, iets wat mij mentaal en fysiek in de weg zat.

Ik heb voor Move Optimal van alles op sportgebied geprobeerd, maar ik kreeg eerder meer klachten: van pijnlijke gewrichten en overbelaste spieren, en dat werkt niet motiverend. Daarbij werden vele klachten geschoven op de overgang.

In een gesprek met onze zoon (over sporten bij Move Optimal) werd mijn belangstelling gewekt. Zou dit iets voor mij zijn? Ik heb de stap gezet en contact opgenomen en ben zo begonnen bij Move Optimal.

Hoewel ik mij juist oud en stijf voelde bleek er weinig stabiliteit in mijn lijf te zitten. Mijn ledematen schoten alle kanten op.

Ik heb erg moeten lachen toen Martijn tijdens de eerste training zei dat ik bewoog als een “jonge giraffe”. Hij wist mij goed te motiveren om er wat aan te gaan doen. Door zijn vele kennis op het gebied sport/beweging/houding en voeding, groeide bij mij het vertrouwen in Martijn als PT.

Ik ben door de goede begeleiding erachter gekomen dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik dacht. Door de trainingen verbeterde mijn motoriek aanzienlijk. Zonder blessures en met meer spierkracht.

Ik zit letterlijk veel beter in mijn vel.

Ook mentaal ervaar ik meer rust. Geest en lichaam zijn veel meer in balans. De kilo’s vliegen er niet af, toch ben ik twee kledingmaten naar beneden gegaan een half jaar tijd, daar ben ik trots op. De complimentjes over mijn veranderde figuur doen, mij goed en werken ook stimulerend.

Ik ben blij dat ik de stap naar Move Optimal gezet heb, dankbaar voor jullie steun en hulp. Ik heb handvatten om de toekomst goed tegemoet te gaan.

Dank jullie wel!”

- Paula -

bottom of page