top of page

Recensie Simone

119718581_3394336237276707_8755305767515

Personal Training recensie

"Kent u dat wel dat je ineens dingen mee maakt en dat je dan voor jezelf een knop om wilt zetten. Ik wil gezonder leven. Dat gevoel had ik in januari 2020. Ik wist dat ik het niet alleen kon afvallen en een betere conditie opbouwen. Wat ga je dan doen. Een personal trainer zoeken. Ik kwam via basic fit met Martijn in aanraking. Gelijk bij het eerste contact een heel fijn gevoel. Er werd oprecht geluisterd naar wat je wilde en vroeg ook naar eventuele blessures of andere beperkingen. Wat ik erg fijn vond omdat ik met mijn zware astma natuurlijk minder kan dan anderen.

Vol goede tegenzin (ik haatte sport) kreeg ik de eerste les. Dat was even een binnenkomer. Ik had een conditie van een 80 jarige en een spierkracht van nog wel een ouder iemand. Ik had echt niet door dat het zo slecht met mij gesteld was. Martijn probeerde mij oefeningen te laten doen en als het niet lukte dan zocht hij rustig naar alternatieven om het toch te kunnen uitvoeren. Wat ook erg fijn was dat hij je wel meer liet doen dan je dacht te kunnen maar net niet te ver.

Omdat ik ook wilde afvallen kreeg ik een voedingsschema. Denkend dat je de hele dag op een selderie stengel moest kauwen om af te vallen bleek dat het eetpatroon compleet anders moest worden. Dat was wel erg wennen als je een zoetekauw bent, maar je mag zoveel andere lekkere dingen eten. Het voedingsschema is echt goed te doen en vol te houden. Het voordeel vind ik ook als er iets tussen zit wat je niet lust dan krijg je andere alternatieven.

Helaas had de corona crisis even een terugslag veroorzaakt. Niet meer de regelmaat van het sporten en de coaching van Martijn heeft voor mij wel een terugslag op mijn afvallen en conditie gegeven. Ook toen gaf hij tips en adviezen.

Nu na 7 maanden ben ik bijna 20 kilo afgevallen (wil er nog een paar kilootjes meer van af) Kan ik zonder problemen de trap oplopen en merk ik dat mijn conditie zoveel beter is geworden dan voor heen. Een rondje door de stad was voor mij al vermoeiend nu kan ik 9 km lopen.

Persoonlijk vind ik Martijn echt een fijne trainer, hij is jong maar echt een vakman. Hij daagt je uit met oefeningen. Geen les is het zelfde. Altijd weer een verrassing wat hij heeft verzonnen. Ook heeft hij een luisterend oor voor eventuele problemen. Zoekt naar oplossingen op welke manier dan ook. Altijd belangstelling wat je de week hebt gedaan aan je conditie of met je oefeningen. Dat is in de lessen maar ook op andere manieren. De begeleiding is echt TOP!!!! Ik kan het echt aanbevelen om bij Martijn te gaan trainen."

- Simone -

bottom of page