top of page

Recensie Andy

Small Group Training recensie

''Ik sport nu voor een korte tijd bij Movere en ik merk al wel op dat ik zowel in techniek als conditioneel erop vooruit ga. Voordat ik bij Movere kwam deed ik aan groepsfitness en aan de CrossBox, hierdoor voelde ik mij comfortabel.

De reden dat ik bij Movere kwam sporten is met name de goede begeleiding. Je kunt je eigen tempo bepalen en de instructies zijn duidelijk, een belangrijk aspect in het geheel. Ook dat niet alleen de Workouts bleven bestaan maar ook het gewichtheffen als separate activiteit erbij vind ik een mooie aanvulling en is een reden dat ik bij Movere kwam gaan sporten. Niet te vergeten de groep waar aan les gegeven wordt is een stimulans, veel plezier en elkaar uitdagen en elkaar supporten in een moeizame Workout!

Daarbij is de persoonlijke begeleiding, de persoonlijke aandacht èn het geduld om de techniek bij te brengen, de aspecten die mij enthousiast maken om te sporten bij Movere. Dit alles is ook mogelijk omdat de groep niet al te groot (max. 10 deelnemers) is. Movere heeft mij geholpen om niet alleen mijn conditie en kracht te vergroten want het is meer dan een “gewone” groepsles.

Sinds ik bij Movere de Small Group Training volg zie ik niet alleen een conditie verbetering, maar nog veel meer verbetering in de hantering van de technieken met gewichten en in diverse onderdelen in de Workouts. En uiteraard de lol en de uitdaging die ik ervaar van het olympisch gewichtheffen.''

bottom of page