top of page

Recensie Peter

_edited.jpg

Personal Training recensie

''Ik sport regelmatig en ik ben 3 jaar actief in diverse sportlessen van Les Mills zoals Gritt, Body Attack en Body Pump, daarnaast doe ik regelmatig mee aan survival/obstacle runs. Ik heb een drukke baan, gezinsleven en heb daardoor sport nodig om te kunnen ontspannen en me goed te voelen. Ik ben redelijk gedreven en resultaatgericht dat leidt ertoe dat ik het maximale uit mijzelf wil halen en de lat altijd wat hoger wil leggen. Hierdoor loop ik regelmatig tegen de grenzen van mijn lichaam aan en nu ik bij Move Optimal zit heb ik dit meer onder controle. Dit trainen we specifiek op bepaalde spiergroepen en vergroten tevens mijn mobiliteit. Hierdoor voel ik me, sinds ik bij Move Optimal zit meer in controle en daardoor beter.

De afgelopen jaren heb ik de Rafid leren kennen als competente en ervaren sportbegeleider die kennis van zaken heeft als het gaat om het gebruik van toestellen, sportlessen, lichaamshouding en het effect ervan op het lichaam. Hierdoor kan hij mij goed begeleiden en helpen om actief te blijven sporten op het niveau en intensiteit wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd.

De kennis en ervaring omtrent sport en het menselijk lichaam maakt dat ik bij hem train. Hij is makkelijk benaderbaar, maakt graag een praatje en is ook bereid om advies te geven. Rafid ervaar ik als zeer gedreven en gemotiveerd, een sporter in hart en nieren, die continu zichzelf en andere motiveert om betere sportresultaten te behalen. Daarnaast blijft hij zichzelf ontwikkelen en volgt diverse opleidingen op het gebied van fysiologie en bewegingstherapieën. Dit past hij direct toe tijdens de begeleiding/training en daarnaast is het gewoon een leuk persoon.

Momenteel train ik 1op1 met Rafid i.v.m. blessures. Ik merk op dat de kennis die Rafid heeft vanuit zijn opleidingen en huidige studie mij geholpen heeft met de juiste houding zoeken tijdens de oefeningen. Daarnaast heb ik op zijn advies gebruik gemaakt van zijn netwerk, o.a. een sportmasseur en een fysiotherapeut. Deze heb ik eveneens bezocht t.b.v. een juiste diagnose en behandeling. Vanuit die informatie heeft Rafid het juiste behandelingsplan opgesteld, afgestemd op mij en mijn blessures.

Ik voel me goed en heb minder last van mijn blessures door deze aanpak. Dit geeft mij een goed gevoel om door te kunnen sporten in de toekomst. Mijn voornemen is om na de behandeling van mijn blessures gericht door te trainen met Rafid om zodoende optimaal mijn doelstellingen te kunnen (blijven) halen in de toekomst, zonder blessures!''

bottom of page