top of page
De coaches

Martijn Lambeck

Mijn naam is Martijn en 6 jaar geleden is mijn passie voor sport- en fitness ontstaan doordat ik zelf op een punt aangekomen was dat het zo niet langer kon.

Na vele tegenslagen is het me gelukt om de sleutel tot verandering van mezelf en mijn fysiek te vinden. Ik ben in totaal ca. 20kg kwijt geraakt in vetmassa en heb deze 20kg in spiermassa er weer bij gekregen. Het is lastig, maar het kan! Graag help ik jou ook in de verandering die je door wilt maken. 

Na zelf kennis te hebben gemaakt met gewichtsverlies en spieropbouw. Heb ik 5 jaar mogen werken als fitness instructeur bij Fitland Assen. Hier gaf ik zowel workshops, groepslessen en personal training. Daar heb ik mensen begeleid naar doelen zoals: gewichtsverlies, spiermassa opbouwen, sterker worden en algemene fitheid verbeteren. Daarnaast heb ik ook meerdere groepen van afvallen met afspraken begeleid. 

Mijn visie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe belangrijk je gezondheid is en wat je allemaal kan bereiken door middel van het toepassen van de juiste voeding en training. Jezelf elke dag sterk, gezond en zelfverzekerd voelen. Dat is vaak het ultieme doel en daar gaan wij voor.

WhatsApp Image 2020-09-29 at 13.36.19.jp

Rafid Migdad

Mijn naam is Rafid Migdad en vrijwel mijn hele leven heeft sport- en bewegen een positieve bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Vooral in mijn niet altijd even gemakkelijke jeugdjaren was sport een goede uitlaatklep.

Dus na een aantal jaren kan ik zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt: werken met mensen in combinatie met sport. Ik heb gezien én meegemaakt wat sport- en beweging allemaal met je kan doen.

Het steeds verder willen kunnen komen werd de grondslag van mijn motivatie in allerlei zaken in mijn leven. Negativiteit? Daar nam ik geen tijd voor. Juist uit de negatieve dingen in mijn leven heb ik iets positiefs geleerd. Namelijk dat stil blijven zitten, afhaken en alleen maar zitten te piekeren niks oplevert behalve je ellendig voelen.

Naast dat ik mij verdiept heb in diverse opleidingen, cursussen en vakliteratuur heb ik een netwerk van specialisten die mee kunnen denken/helpen in de behandeling van de cliënten die ik begeleid.

20200928_174802.jpg
bottom of page