top of page

Dorine

unnamed.jpg

Fitness recensie

"Voordat ik bij Move Optimal ben gaan sporten had ik al een jaar bij de Basic-Fit getraind. Ik stond daar vooral op de loopband en een beetje aan het roeien. Ik had geen idee wat ik

deed en had niet echt een doel voor ogen. Na een jaar stopte ik ermee, omdat ik het eigenlijk helemaal niet leuk vond. Ik zat niet lekker in mijn vel en was aardig wat aangekomen. Ik voelde me totaal niet mezelf meer en ik wist ook niet zo goed wat ik graag zou willen. Ik ben iemand die veel uitdaging nodig heeft, maar vorig jaar kon ik dat nergens meer in vinden.

Ik zat dus niet echt lekker in mijn vel. Mijn huidige relatie ging uit en ik moest ergens mijn frustratie in kwijt. Ik kende Martijn al jaren en ik wist dat hij zijn eigen sportschool had. Ik wist zeker dat ik niet meer naar een Basic-Fit of iets wilde, dus stuurde ik Martijn een appje. Na een proefles dacht ik eigenlijk gelijk, ik ga dit gewoon lekker doen! Ik voelde me gelijk helemaal serieus genomen en had het idee dat ik hier wel progressie kon gaan maken. Eindelijk!

Ik ben echt super tevreden over de begeleiding van Rafid en Martijn. Martijn is natuurlijk wel meer van het “doe maar zwaarder” en Rafid gaat naar mijn idee wat meer in op de techniek. Een combi van beide is echt top! Ze versterken elkaar hierin heel erg en ik denk dat Move Optimal daarom ook een succes is.

Inmiddels heb ik een jaar bij Move Optimal getraind en zal dit ook zeker blijven doen. Wegens een verhuizing voor werk zal dit niet meer zo vaak zijn als hiervoor, maar ik wil

zeker bij Martijn en Rafid blijven trainen! Het begon met obsessief sporten. Ik ging 6 dagen in de week heen om ergens mijn frustratie in kwijt te kunnen. Martijn en Rafid remde mij hier wel heel erg af, dit deden ze aangezien mijn lichaam ook tijd nodig had om te rusten. Uiteindelijk hebben we in overleg gekeken naar wat er nou goed voor mij zou zijn. Ik ben uiteindelijk 4 dagen in de week gaan sporten en ik ben nog steeds blij dat ze mij ook een beetje hebben afgeremd. Er is veel mogelijk in overleg, maar ze denken ook echt mega goed met je mee. Mijn doel was om af te vallen, lekkerder in mijn vel te zitten en weer fitter te worden. Tijdens de corona periode en ook wegens medische redenen, ben ik +/- 25kg aangekomen waarbij ik me totaal niet meer mezelf voelde. Mijn zelfvertrouwen was eigenlijk helemaal weg en dit was iets waar ik weer hard aan moest werken. Ook waardeer ik het heel erg dat Martijn en Rafid altijd heel erg een luisterend oor zijn/waren. Het maakte vaak niet uit hoe laat het was, Martijn en Rafid hadden altijd tijd voor een goed gesprek.

Uiteindelijk heb ik hele mooie resultaten kunnen behalen bij Move Optimal. Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik 300kg zou kunnen slepen of 100kg zou kunnen Deadliften. Ik ben op dit moment ongeveer 20kg afgevallen en ik voel me echt een stuk zelfverzekerder. Niet alleen deze dingen hebben mij geholpen, ook alle leuke mede-sporters bij Move Optimal hebben mij heel erg geholpen in mijn proces. Je krijgt echt een band met veel mensen en dit maakt het sporten bij Move Optimal nog leuker!"

- Dorine -

bottom of page