top of page

Recensie Esther

WhatsApp Image 2021-03-30 at 19.05.18 (1

Personal Training recensie

"Omdat ik wel vrij veel in beweging ben voel ik me fit en actief. Wel miste ik kracht en power in mijn spieren, daardoor voelde dat ik niet sterk was. Het fitnessen met apparaten alleen was niet aan mij besteed, omdat ik juist graag met andere mensen op muziek sport. Omdat een paar sportmaatjes  van mij bij Rafid gingen trainen (wat toen destijds buiten was i.v.m. corona), ben ik eens gaan kijken. Ze waren buiten krachttraining aan het doen met muziek op, het leek mij heel leuk om ook mee te doen! En ik bedacht mij ook dat dit voor mij ook goed zou zijn. Daarom ben ik mee gaan doen, eerst voor 6 weken om te kijken hoe het mij bevalt en inmiddels train ik hier nog steeds!

De reden is dat ik me had aangemeld bij Move Optimal is dat ik graag sterker en krachtiger wil worden. De begeleiding van Rafid werkt voor mij omdat hij me vertrouwen geeft dingen te kunnen. Dus langzaamaan zwaarder trainen en dat Rafid goed naar mijn houding tijdens de oefeningen kijkt. Ook stimuleert hij mij om nog eens 1x verder te gaan dan dat ik zelf zou doen en me te adviseren meer gewicht te nemen voor de volgende als het goed gaat. Rafid maakt persoonlijke trainingsschema’s voor een ieders doelen en houdt rekening mee met de mogelijkheden.
                   
Move Optimal heeft me geholpen om vertrouwen te krijgen met gewichten en krachttraining. Via de trainingsschema’s en eetadviezen ben ik sterker geworden, meer spiermassa gekregen en meer lichaamsvet kwijt geraakt, namelijk 3kg in 2 maanden. 
Mijn lichaam voelt sterk en stevig aan door de krachttrainingen. Ik heb meer balans in mijn voeding gekregen waar ik vervolgens zelf goed mee kan spelen/omgaan."
 

- Esther -

bottom of page