top of page

Recensie Lammie

6F99CF29-1E91-471C-AF71-864BF7E9FE3F.JPG

Personal Training recensie

“Voordat ik bij Move Optimal kwam trainen voelde ik me niet fit. 5 maanden daarvoor werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Er werd geconstateerd dat ik een hele hoge bloeddruk had, wat gepaard ging met hartkloppingen en hyperventilatieklachten. Gelukkig hoefde ik niet lang te blijven, maar ik werd wel met een boodschap naar huis gestuurd. Dit was voor mij als het ware een wake-up call over de staat van mijn lichaam. Dit kwam omdat ik vrijwel niet bewoog in combinatie met een hele hectische baan in de zorg.

 

Ik klaagde al een tijdje over mijn gewicht en over mijn stijve-en pijnlijke spieren. Mijn bonusdochter Monique bracht me in contact met Martijn op zaterdagmiddag en de volgende dag stond ik al in de sportschool. Ik ben direct gestart met Personal Training.

 

Door Martijn heb ik heel veel plezier in het sporten gekregen en ook weer vertrouwen in mijn lichaam. Het sporten heb ik inmiddels opgebouwd tot 3x per week. De persoonlijke begeleiding en de aandacht die Martijn en Rafid mij hebben gegeven maakt van elke training een feestje voor mij.

 

Nu na een half jaar Personal Training gehad te hebben ben ik 6 kg afgevallen. Maar het belangrijkste voor mij is dat ik me weer lekker in mijn vel voel, ik heb zelfs ook nog 90 kg ge-Deadlift! En daarbij, wat ik helemaal leuk vind, is dat mijn vriend ook erg enthousiast is geworden over krachttraining. Samen sporten wij nu 2x per week als gezin.”

- Lammie -

bottom of page