top of page

Recensie M.

a72473c0-3e56-4429-8c2f-23bf68294b14 (1).jpg

Personal Training recensie

"Na een lange tijd modderen door Corona(6 maanden in 2020) kwam ik niet in mijn oude conditie. Ondanks het vele tuinwerk en wandelingen met mijn honden. Ik bleef haken op een te laag niveau.
 

Ik was begonnen met afvallen, ik wilde een gezond BMI hebben. De eerste 4 kg was er af, maar ik wilde er meer af. Dit is de eerste sportschool, waar ik langer dan 3 maanden lid van
ben. Eerdere sportervaringen waren niet stimulerend en sloot niet aan bij mijn behoefte. Het is nu al bijna een jaar, dat ik met veel enthousiasme naar MoveOptimal ga. Een tijdje drie keer per week en nu al enige tijd twee keer per week.


Ik vind het heel fijn dat de uitvoering van de oefeningen gezien wordt. En dat het gecorrigeerd wordt. Het persoonlijke schema is voor mij ook helpend. Ik kan zelf aan de slag en Martijn ziet vanuit zijn ooghoeken of ik het juist doe en/of ik het volhoud.
De persoonlijke begeleiding van Martijn stimuleert mij. Met humor en kennis geeft hij mij vertrouwen dat ik het kan.
Hij stimuleert mij om mijn plantaardige voedingspatroon te volgen en dan ook aan de eiwitbehoefte te denken.


Nog een paar kilo eraf en ik zit onder een goed BMI. Mijn lichaam, mijn figuur is veranderd, ik voel mij gespierder en merk dat ik veel soepeler beweeg. Mijn knieklachten, die ik al ruim 40 jaar heb, zijn heel veel verminderd."

- M -

bottom of page