top of page

Recensie Vince

344326249_2525792727597336_4060223262165224510_n.jpg

Personal Training recensie

In de afgelopen 5-10 jaar heb ik rondgelopen met zwaar tot ernstig overgewicht. Ondanks dat ik zeer fysiek inspannend werk verricht, kwamen de kilo’s er eerder aan dan dat ze eraf gingen. In het begin dacht ik: ach, die paar kilo’s. Tot op een gegeven moment het gewicht mij in de weg begon te zitten, ik dacht: "Ik ben er klaar mee!"

Op diezelfde dag heb ik Martijn gebeld met de vraag wanneer ik kan beginnen met trainen. Na het intakegesprek hebben we een proefles ingepland. Ik had lange tijd niks meer aan sport gedaan, laat staan krachttraining. Nou dat heb ik geweten, na de proefles kon ik nog amper de trap afkomen!

Omdat ik onder andere wilde afvallen, meer spiermassa creeren, sterker worden en mijn conditie wilde opbouwen, had ik besloten om Personal Training te gaan volgen. De begeleiding, trainingsschema’s, voedingsschema's en het advies van de heren hebben mij ontzettend geholpen met het behalen van mijn doelen. 

Ondertussen ben ik 1 jaar verder, waarbij ik 20 kg ben afgevallen en circa 8 kilo aangekomen in spiermassa. Daarnaast ben ik veel sterker geworden, heb ik meer energie en ik kan mijn zware fysieke werk nog beter uitvoeren. Mijn uiteindelijke doel heb ik nog niet bereikt, maar we zijn nog altijd week in en week uit bezig om dat doel te verwerkelijken. 

Heren bedankt! 

- Vince -

bottom of page